avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Joburi de pe internet. Ma pot razgandi dupa ce am ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Joburi de pe internet. Ma pot razgandi dupa ce am acceptat online?

Buna ziua,
Voi intra direct in subiect. Astfel, in urma aplicarii pe un site specific cautarii de joburi, am primit un e-mail de la o firma in care imi cerea sa completez un regulament de functionare.Am completat acest regulament si l-am trimis in format electronic, cu mentiunea am luat la cunostinta, data si numele in clar. Ei mi-au trimis prin posta niste documente , iar eu trebuia sa platesc o taxa, care era stipulata in acel regulament. Intre timp m-am razgandit si nu am mai vrut sa ridic coletul.Mi se poate intampla ceva ? O parte din regulament:
Subsemnatul Doamna, domiciliat(a) în, str. e-mail , telefon de contact
solicit primirea actelor (Contractul de Colaborator, Mapa de Lucru) pentru a deveni membru colaborator denumit in continuare partener in cadrul
Detalii Primire Mapa de Lucru:Mapa de Lucru va va fi furnizata cu acordul dumneavoastra prin Posta Romana sistemul Ramburs Postal (prin Ramburs Postal –in functie de marime colet, distanta si de valoare ramburs, se plateste o taxa de catre expeditor, iar destinatarul ramburseaza aceasta taxa la ridicarea coletului expeditorului), astfel la primirea coletului dumneavoastra pe baza buletinului veti ridica de la oficiul postal de care apartineti coletul care contine Mapa de Lucru. Coletul este gratuit, cu exceptia taxelor postale si a documentelor aferente, in functie de distanta si de alte criterii suma ce trebuie sa o achitati nu poate si nu va depasi 13 Ron.
CODUL ETIC ªI DE DISCIPLINÃ AL PARTENERILOR
1. Partenerii vor depune toate diligentele necesare pentru promovarea imaginii sistemului, atât prin mijloace proprii cât şi prin mijloacele puse la dispoziţie de către administratorii sistemului.
2. Partenerii se obligă ca prin activitatea lor să nu facă nicio faptă care să aducă atingere imaginii sistemului.
3. Partenerii se obligă să nu copieze şi să nu desfăşoare activităţi de dezvoltare a unor sisteme similare sau identice sistemului.
4. Partenerii răspund patrimonial pentru prejudiciile cauzate firmei, în situaţia în care prin fapta lor au cauzat daune acesteia şi sistemului promovat.
5. Măsurile disciplinare se iau de către membri fondatori.
DISPOZIŢII FINALE
1. Fondatorii îsi păstrează toate drepturile în legătură cu sistemul
2. Prezentul regulament se completează în mod corespunzător cu prevederile stipulate în „Contract de Colaborare” şi anexele acestuia.
3. Prevederile prezentului regulament se însuşesc de către fiecare partener în parte odată cu completarea formularului „ Membru Colaborator-”, asumându-şi-le în totalitate.
4. Orice litigiu decurgând din prezentul regulament va fi soluţionat pe cale amiabilă, în caz contrar litigiile decurgând din aplicarea prezentului regulament vor fi supuse judecăţii instanţei .
5. Prezentul „Regulament de Funcţionare” este parte integrantă din „Contractul de Colaborare”, îşi produce efectele şi intră în vigoare la data semnarii lui.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
cornelia alina, utilizator
Cel mai recent răspuns: cga43 , utilizator 16:47, 8 Noiembrie 2011
1. Nu cred ca vi se poate intampla ceva.
2. In functie de natura activitatii respective, clauza 3 din regulament ar putea fi abuziva... sau nu. Oferiti aceste detalii unui avocat care va poate lamuri exact cum stau lucrurile - daca e vorba de o firma inregisstrata in Ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posta romana mariusbt1 mariusbt1 buna seara am o intrebare:daca eu trimit un colet cuiva cu plata ramburs,iar persoana respectiva nu ridica coletul, acel colet se intoarce la mine. intrebare: ... (vezi toată discuția)
Acuzat de inselaciune art 215 alin. 1 ContSters102815 ContSters102815 Am trimis acum vro 4 luni un colet la cineva cu ramburs (persoana a castigat produsele prin licitatie pe un site) ... coletul sigilat trimis prin posta romana ... (vezi toată discuția)
Contracte la distanta legal1 legal1 Buna ziua, M-ar interesa daca in cazul unui magazin online exista o cale prin care se pot recupera banii cheltuiti pe trasportul tur-retur al unor colete ... (vezi toată discuția)