avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale despre stampila unei firme, va rog, urgent
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

despre stampila unei firme, va rog, urgent

Suntem, ca domeniu principal de activitate, fabrica de confectii, CAEN 1413, care are in mai multe localitati din tara ca puncte de lucru, magazine proprii de desfacere, unele deschise de 5-6 ani. Toate au stampile cu datele firmei ,,mama", adica fara specificatii ale punctului de lucru, nu sunt niciunele dintre ele sucursale individuale, toate sunt conduse de la sediu, cu salarii, cu evidente, cu autorizatii etc. Acum am deschis un nou magazin, si se cere o stampila cu numele localitatii respective si specificatia ca este punct de lucru. Eu nu gasesc asa ceva in legislatie, ajutati-ma, va rog! Ar insemna sa schimb stampilele in toate magazinele din tara, Trimiteti-ma, va rog, la legea care ma lamureste. Am gasit chiar ceva care spune ca nu este obligatorie stampila pe anumite acte. Multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 22:38, 8 Noiembrie 2011
Cine va solicita asa ceva? Stampila rotunda trebuie sa cuprinda datele firmei mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila unui srl-d bob02008 bob02008 Cate tipuri de stampile este necesar sa fac? Daca am infiintat srl-D-ul intr-un judet , si momentan sunt mutat in alt judet cu treaba, as putea face stampila ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru sau..? stanceni stanceni Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea problema: angajatii unei firme au posibilitatea de a achizitiona produsele fabricate la pret de producator. ... (vezi toată discuția)