As vrea sa inchei un CIM partial cu 2 ore pe sapt in domeniul HR.
Intrebarea este cum il inchei ?Care este sal min care as putea sa-l trec?In ce rubrica se trece in D112?
Fara suparare,daca dvs.vreti sa va angajati nu trebuia sa stiti deja toate acestea?
HG nr. 1193/2010
salariului garantat va fi de 670 lei lunar, incepand cu 1 ianuarie 2011, pentru un program complet de lucru de 170 de ore in medie pe luna in anul 2011 reprezentand 3,94 lei/ora.
la fel ca si un contract de munca cu timp normal adica 8 ore numai ca specificati la durata muncii
salariul este de 670( minim ) /170 ore=3.9411X8 ore=32 lei luna
D 112 ANEXA A
Angajatorul poate incadra salariati cu fractiune de norma prin contracte individuale de munca pe durata nedeterminata sau pe durata determinata, denumite contracte individuale de munca cu timp partial.
La durata timpului de munca se va trece 2 ore/sapt ...
Contractul individual de muncă cu timp parţial cuprinde, în afara elementelor prevăzute la art. 17 alin. (2) C.mun., următoarele:
a) durata muncii şi repartizarea programului de lucru;
b) condiţiile în care se poate modifica programul de lucru;
c) interdicţia de a efectua ore suplimentare, cu excepţia cazurilor de forţă majoră sau pentru alte lucrări urgente destinate prevenirii producerii unor accidente ori înlăturării consecinţelor acestora.
Multumesc mult ptr raspunsuri.
@simonaoprica intradevar stiam toate acestea...... dar imi cer scuze nu am pus bine intrebarea.
Cu ce sunt eu in ceata este ca nu stiu cum sa trec in D112 si anume:
Anexa A:
...............
Ore norma zilnica contract ?
Ore lucrate efectiv in luna trec: 2 ore/sapt * 4 sapt =8 ore