avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... chiar nu stiti lunde se incadreaza fapta mea?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

chiar nu stiti lunde se incadreaza fapta mea?

pentru ce maisunteti avocati?

fac inchisoare sau nu?

amluat banii de insotitor,pentru handicapat,iar fiulmeu e plecat de 7 ani in at oras.iar eu sunt tot acasa.

simplu.fac sau nu inchisoare?cepot patii?sa deschis dosar
Cel mai recent răspuns: stefanaa , utilizator 21:42, 9 Noiembrie 2011
Veti fi obligata cel mai probabil la returnarea banilor.
riscati sa vi se aplice si o pedeapsa de natura penala daca dv. cu rea credinta fie nu ati vrut ca sa platiti sumele datorate fi nu le veti plati de acum inainte...
TOT PE FORUM MAI GASITI SI DATE REFERITOARE LA LEGE...
e bine sa cititi si pe urma sa intrebati...
www.avocatnet.ro/content/art...
1-Respectati Regulamentul formului si nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu acelasi subiect.
2-Chiar daca veti fi gasita vinovata pentru savarsirea infractiunii prev de art 292 cod penal-falsul in declaratii,conditionat de interesul dvs de a restitui sumele percepute netemeinic si nelegal,functie de antecedentele dvs,procurorul responsabil,va corobora fapta cu aspectele pe care urmeaza sa le sustineti in apararea dvs si va dispune eventual sanctiune pecuniara
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
ynocentta, utilizator
nu se incadreaza la inselaciune?
ba cred ca da prin inducere in eroare prin prezentarea unei situatii mincinoase drept adevarata

Alte discuții în legătură

Inselaciune Someoneelse Someoneelse Am fost chemata in instanta datorita savarsirii infractiunii de inselaciune art 244 alin1 C.pen, am platit prejudiciul si cheltuielile de judecata ,dosarul s-a ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune tentativa de inselaciune si fals aplesea95 aplesea95 Bună seara, Am o nelamurire in ceea ce privește pedeapsa in cazul următoarelor infracțiuni: înșelăciune, tentativa de inselaciune si fals. Am ... (vezi toată discuția)
Suspect în dosar de înselaciune Darius2o14 Darius2o14 Salut as dori si eu sa stiu ce primesc pentru chestia asta . Acum 1 an am fost sunat de un prieten si am fost rugat sa ridic niste bani nu stiam de unde ... (vezi toată discuția)