avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... chiar nu stiti lunde se incadreaza fapta mea?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

chiar nu stiti lunde se incadreaza fapta mea?

pentru ce maisunteti avocati?

fac inchisoare sau nu?

amluat banii de insotitor,pentru handicapat,iar fiulmeu e plecat de 7 ani in at oras.iar eu sunt tot acasa.

simplu.fac sau nu inchisoare?cepot patii?sa deschis dosar
Cel mai recent răspuns: stefanaa , utilizator 21:42, 9 Noiembrie 2011
si in cazul asta,prejudiciul fiind foarte mare,poate linistita sa faca inchisoare cu executare.

daca fiule plecat de 7 ani,aceasta primeste lunar 5500 lei-minimu pe economie- inmultit cu 84 deluni=462 milioan lei vechi.deci,un prejudiciu maricel,si infractiunea e in formacontinuata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune Someoneelse Someoneelse Am fost chemata in instanta datorita savarsirii infractiunii de inselaciune art 244 alin1 C.pen, am platit prejudiciul si cheltuielile de judecata ,dosarul s-a ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune tentativa de inselaciune si fals aplesea95 aplesea95 Bună seara, Am o nelamurire in ceea ce privește pedeapsa in cazul următoarelor infracțiuni: înșelăciune, tentativa de inselaciune si fals. Am ... (vezi toată discuția)
Suspect în dosar de înselaciune Darius2o14 Darius2o14 Salut as dori si eu sa stiu ce primesc pentru chestia asta . Acum 1 an am fost sunat de un prieten si am fost rugat sa ridic niste bani nu stiam de unde ... (vezi toată discuția)