Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Anulare procura notariala

Sunt administrator de firma si am imputernicit o alta persoana cu drept de semnatrura,la notar,cu atributiuni totale in cadrul firmei.As dori sa anulez aceasta impuernicire dupa ce am aflat ca se fac tranzactii despre care eu nu aveam nicio informatie.Va multumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 09:40, 12 Noiembrie 2011
mergeti la acelasi notar si semnati o revocare a respectivei imputerniciri astfel incit sa existe o evidenta in Registrul National. Nu uitati sa anuntati bancile si partenerii de afaceri despre revocarea procurii.
dar cum pot sa aflu bancile sau parteneri de afaceri cu care a colaborat
Verificati conturile bancare, catre cine s-au facut plati.Puteti face si o plangere penala pentru a va asigura situatia ca nu cumva mai tarzitu- poate prea tarziu- sa gasiti ca nu mai puteti face nimic
Inteleg ca el a putut deschide conturi la diferite banci,eu stiu doar de una din ele,cum pot afla daca mai sunt conturi deschise de catre el la alte banci?
Am scos azi extrasele de cont de la banca unde stiu eu ca este cont deschis si card,si am constatat tranzactii de apr.120 000 euro prin facturi proforme,extracomunitar.Persoana respectiva m-a evitat de fiecare data,in privinta detaliilor,astra dupa ce i-am facut acea procura la notar.Sunt in dubii,credeti ca ar trebui sa inchid de urgenta firma,chiar si temporar?

Alte discuții în legătură

Procura generala Sebastian00 Sebastian00 Mi-a facut bunica mea o procura generala ca sa pot vinde un teren al ei si sa pot umbla la contul bancar, deoarece ea se deplaseaza cu mare greutate. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Cum reintru in drepturile de administrator gbio2008 gbio2008 buna ziua tuturor, situatia mea este urmatoare: am acceptat acum 2 ani datorita unor conditii sa fiu administrator si asociat unic la un SC. In calitate de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala auraneg auraneg buna seara, in 2006 eram anjajatul unei societati comerciale(angajat de baza-om de incredere),administratorul societatii impreuna cu rudele apropiate aveau ... (vezi toată discuția)