Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare credit

Am un credit de nevoi personale 2007 acum am 4 rate restante doresc sa platesc dar salarul sa diminuat pot cere refinatiare daca am 4 rate restante care sint conditiile.
Cel mai recent răspuns: Cristina Alexandrescu , Contabil 00:17, 13 Noiembrie 2011
Cel mai bine va pot spune reprezentantii bancii de la care ati contractat creditul. Fiecare banca impune conditii proprii, chiar daca Banca Nationala a Romaniei le supravegheaza, normele BNR nu confera decat un cadru general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit neplatit Adrian_25 Adrian_25 Buna, am nevoie de putina lamurire. Am luat un credit acum 3 ani, doar cu adeverinta de salar si cu buletinul de la banca, am platit un an dupa care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Restante la banci isabela capalnas isabela capalnas Am facut credit de nevoi personale, pentru a achita un avans pentru o casa. In cazul in care am restante la banca, aceasta ma poate executa silit doar cu ... (vezi toată discuția)
Credit nerambursat Tiberiu Barbu Tiberiu Barbu In 2007 fratele meu a contactat un credit de nevoi personale la P Bank in franci elvetieni. #-o.Pana in prezent a platit toate ratele la zi. Acum este in ... (vezi toată discuția)