avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate,din nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate,din nou

Buna ziua,
am si eu o intrebare:unde ar trebui sa ma adresez pentru modificarea unui titlu de proprietate emis numai pe numele unui mostenitor(din 5 existenti) in decembrie 2006.Nu este facuta succesiunea,deci din punctul meu de vedere logic era sa se emita pe numele autorului si al tuturor mostenitorilor.Mentionez ca pesedintele Comisiei locale de aplicare a Legii 18/1991 nu a considerat necesar sa-i anunte si pe ceilalti mostenitori,cum de altfel il obliga Hotararea guv.890/2005 care reglementeaza normele de aplicare a acestei legi.
Cel mai recent răspuns: Adriana Popescu , utilizator 23:16, 30 Septembrie 2008
Bună cmoise,
Părerea mea este ; 1.Că trebuie să te adresezi unei instanţe de judecată pentru a anula titlu de proprietate respectiv.
2.Titlu de proprietate s-a emis persoanei care a făcut cererea la primărie pentru a se elibera titlu de proprietate.
3.După cine dezbateţi taxa de succesiune ?
1.Speram sa fie de ajuns o cerere catre Comisia judeteana de aplicare a legii 18...
2.cererea de emitere a titlului de proprietate a fost facuta de acesta dar,dupa cum am mai citit eu,trebuia emis pe numele autorului,nu pe numele lui,ca el este doar un mostenitor...
Solicitati anularea partiala absoluta titlului de proprietate si includerea dvs in titlu. Chemati in judecata Comisia Locala de aplicare a legilor fondului funciar si Comisia Judeteana pentru aplicarea legilor fondului funciar si pe acel mostenitor pe al carui nume a fost eliberat titlul de proprietate. Faceti dovada cu certificatele de nastere ca sunteti mostenitorii celui de pe urma caruia s-a solicitat reconstituirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ataca titlurile de proprietate? viot viot Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cu cine trebuie sa fac proces pentru a modifica niste titluri de proprietate eliberate gresit? Cu primaria? comisia de ... (vezi toată discuția)
Inscrierea mostenitorilor in titlul de proprietate ghita_28 ghita_28 Buna seara, am si eu o intrebare legat de emiterea Titlurilor de Proprietate,in acord/coroborat cu prevederile legilor succesorale de care Comisiile ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept proprietate sinad sinad Va rog un raspuns cat mai pertinent si elaborat Tatal meu decedat a facut o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate in anul 1991 pe legea 18/1991 ... (vezi toată discuția)