Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata alocatiei de stat retroactiv

Buna ......:-/
Vreau sa pun o intrebare !
Daca nu am ridicat alocatia de stat al ficei mele de 12 ani se poate sa o primesc retroactiv ?
Si unde ar trebui sa ma adresez pentru asemenea situatie ?
:-/
Cel mai recent răspuns: nuran , utilizator 10:39, 18 Februarie 2012
Articolul din lege aratat de freeelis se aplica doar celor care nu au depus cererea initiala pentru alocatie. In cazul in care cererea initiala exista, recuperarea se face pe ultimii trei ani.
buna dimineata
eu am avut alocatie dar am fost plecata din tara si acum nu mi-a dat alocatia numai pe luna in curs de cand am refacut actele adica din noiembrie in 16 am refacut actele si mi-a intrat doar pe o luna bani cred ca numai pe decembrie , daca am dreptul sa iau pe ultimi 3 ani de ce nu imi da si acei bani ?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata retroactiva a alocatiei de copii cu varsta sub 2 ani monicuta03 monicuta03 Buna ziua! As avea doua intrebari. Baietelul meu face 2 ani in luna mai a acestui an. Tinand cont ca am fost plecata din tara in ultimii ani nu am depus ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil damian71 damian71 Buna am si eu o intrebare nepotul meu e nascut in spania are 8 ani nu a beneficiat de nici o alocatie din romania pina acum. Are dreptul la alocatie din ... (vezi toată discuția)
Alocație retroactiv Claualy Claualy Buna ziua,va rog respectos daca imi puteți spune pe cat timp in urma pot lua alocatia fiicei mele dupa ce a fost suspendata din România deoarece am luat-o ... (vezi toată discuția)