avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... atasare dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

atasare dosar

am termen pe 24 noiembrie 2011 , INTR-UN DOSAR NUMIT B iar instanta a cerut compartmentului arhiva atasarea altui dosar numit A . pe 28 10 2011 atsat la dosarul C care s-a suspendat pentru lipsa partilor un alt dosar la care era atasat dosarul A .atunci se poate in situatia suspendarii de mai sus sa se ia dosarul A SI SA SE ATASEZE CAUZEI dosarului b pe 24 noiembrie , sau suspendarea retine dosarul b la cauza c ?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 18:02, 17 Noiembrie 2011
conexitatea este doar pentru a rezolva fondul comun a doua sau mai multe probleme care au undeva un punct comun, deci daca situatia o permite atunci se va putea permite acest lucru...functie de la caz la caz, fireste se pot ridica exceptii ;)
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
sebastian-barbulescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru ridicare suspendare adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Am urmatoarea problema procedurala. In cazul unui dosar civil suspendat pe vechiul CPC, la care s-a ridicat suspendarea anul acesta, este ... (vezi toată discuția)
Important: termenul de repunere pe rol a unui dosar Adrian Serban Adrian Serban Buna ziua! In calitate de presedinte al unei Asociatii de Proprietari, sunt reclamant intr-un dosar in care nu ne-am angajat inca avocat, pentru simplul ... (vezi toată discuția)
Judecare in lipsa - comunicare acte procedurale eugen82 eugen82 Deschid urmatorul subiect de discutie ca urmare a situatiei semnalate in topicul “ce cale extraordinara de atac se poate promova” deschis de diana ... (vezi toată discuția)