avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... PUG/PUZ vechi si nou
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

PUG/PUZ vechi si nou

Daca o gospodarie agricola rurala apartine unui PUG mai vechi care statuteaza acest regim, iar PUZ mai nou in imediata vecinatate (dupa limita gardului de proprietate) statuteaza zona rezidentiala, cei noi trebuie sa accepte statutul celui vechi s-au pot sa si-l impuna pe al lor fara consimtamintul proprietarului?

Ideea este daca te muti langa o ferma, atelier tamplarie, deja existente poti impune regulile PUZ/PUG nou fara acceptul proprietarilor sau trebuie sa le accepti i sa-i suporti pe cei dinainte ca fiind in vecinatatea ta?

Alte discuții în legătură

Se poate obtine prin sentinta jud. suprainaltarea unui gard ? vecin abuziv care imi filmeaza si fotografiaza in curte? trazco trazco Acum 15 ani vandut apartamentul din centrul orasului, si mi-am luat un teren la sat unde mi-am incropit o gospodarie si un mic atelier de tamplarie. Din start ... (vezi toată discuția)
Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)