avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM la doua firme ale mele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM la doua firme ale mele

buna ziua
Poate ma ajutati si pe mine: sunt administrator la 2 societati, pot sa angajez o persoana caruia i-am desfacut contractul de munca pe cealalta societate unde sunt tot eu administrator? este ilegal?
Cel mai recent răspuns: cata2210 , utilizator 11:27, 22 Noiembrie 2011
Se poate, nu este nimic ilegal.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract individual de munca fara acordul angajatorului LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile si ce sanctiuni se pot aplica in cazul in care un asociat cu parti egale (50 % ) intr-o societate care ... (vezi toată discuția)
Contestatie magyari magyari Un angajat, incepand din luna aprilie nu a mai primit nici un ban, ca si salariu. Ca urmare a acestui fapt, a comunicat verbal conducerii ca nu mai este dispus ... (vezi toată discuția)
Administratori de srl mpc mpc Buna seara Am si eu o intrebare referitoare la urmatoarea problema: daca aceleasi companii care au acelasi administrator si asociat unic inchieie cu aceasi ... (vezi toată discuția)