avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ce masuri pot sa iau deoare ce sunt trimis multe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ce masuri pot sa iau deoare ce sunt trimis multe zile an c.f.p.

buna as vrea sa aflu cum e posibil sa fiu trimis 7 zile pe luna an concediu fara plata. Au acest drept? Ce pot sa fac sa nu ma mai dea ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:30, 22 Noiembrie 2011
concediul fara plata se acorda doar la cererea dvs. expresa. sesizati ITM
Va multumesc mult ca miati raspuns. momentan lucrez de 12 ani an combinatul INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII cu 12 000 de angajati an anul1994 si an momentul de fata mai sunt 1800 sindicatul e cu patronatul au semnat an locul nostru acele acte cred ca suntem legati de maini . Suntem total dezorientati nu stim ce sa mai facem.
Angajatorul are dreptul de a suspenda unilateral contractul individual de munca (nu se presteaza munca si nu se plateste salariu) in situatia intreruperii temporare a activitatii sale, in special pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare.
george_neagu a scris:

Angajatorul are dreptul de a suspenda unilateral contractul individual de munca (nu se presteaza munca si nu se plateste salariu) in situatia intreruperii temporare a activitatii sale, in special pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare.



Si totus cate zile pe an e legal sa te trimita an c f p nu exista un numar de zile precizat an noul cod al munci. fiecare face ce vrea?
Nu e limitat. Am inteles ca lucrati la o firma privata dar destul de mare care are si sindicat. Deci totul se negociaza intre reprezentantii salariatilor si ai patronatului. Nu fiti totusi necajit caci mai rau ar fi fost ca sa se apeleze la restructurari de posturi si la negocieri. Caci doar e criza si blocaj de lichiditati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi fara plata, concediu, recuperare sau 75 la suta? vivi23ro vivi23ro sotul meu lucreaza program de 8 ore ca si electronist, a fost anuntat ca miine nu o sa fie curent la lucru si deci sa nu vina nimeni la lucru, li s a spus sa ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au angajatii in contextul pandemiei covid 19 Cristina Boțoc Cristina Boțoc Buna ziua, Eu sunt lucrator comercial într-un magazin de încălțăminte si textile. Magazinul nu se afla într-un complex comercial deci încă nu este ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu fara plata la solicitarea firmei c79 c79 lucrez de peste un an la o croitorie serie unde am un contract de munca pe perioada nedeterminata ca muncitor calificat cu salarul minim pe economie dar defapt ... (vezi toată discuția)