Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Trebuie sa redactez motivele pentru care societatea a intrat in faliment.

Va rog sa ma ajutati cu redactarea acestor motive ,dar doresc sa sune cat mai impersonal si incadrate juridic si /sau contabil.corect
motivele reale sunt :1 ridicarea autorizatiei de antrepozit fiscal
2 din acest motiv nu am putut vinde produsele accizabile ramase in stoc
3 drept urmare dgfp mi-au stabilit si impus plata accizei la aceste produse ,la cateva miliarde lei vechi .
4.banca m-a executat silit ,am ramas fara fabrica , fara sediu
5. nu am mai avut angajati , ca nu am avut bani de salarii .
6 am murit ca firma pur si simplu
rog sa ma ajutati sa redactez motivele pentru care societatatea a intrat in faliment

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru cazan de tuica adinaadina adinaadina Detinatorul unui cazan de tuica (doar pentru productie proprie) ce trebuie sa faca pentru a obtine autorizatia de functionare a acestuia? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
" detinere" de produse accizabile in regim suspensiv sabinna sabinna Va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unor notiuni. Potrivit codului fiscal se interzice detinerea de produse accizabile in afara antrepozitului ... (vezi toată discuția)
Prestare serviciu fabricare tigarete la cerere nicolaehaj nicolaehaj Buna , Am o intrebare legata de fabricarea de tigarete . Mentionez ca detin un magazin autorizat legal specializat in vanzarea de tuburi ,aparate si tutun ... (vezi toată discuția)