avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa de poluare - Legea nr. 9/2012, model de cerere ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa de poluare - Legea nr. 9/2012, model de cerere adresata instantei

cind apare in monitorul oficial in ce data!?
voi putea merge direct la serviciul de inmatriculari fara sa platesc taxa?
dar cind apare?
cit timp are dreptul sa o tina pina cind apare in monitor decizia nr24 din 14.11.2011?, aceasta este intrebara cind!?
#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: titi marina , utilizator 16:14, 2 Iulie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Prin Decizia nr.24 în dosarul nr. 9/2011 au fost admise recursurile în interesul legii formulate de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Colegiul de conducere al Curţii de Apel Iaşi şi Colegiul de conducere al Curţii de Apel Cluj stabilind:
1.Acţiunea având ca obiect obligarea Instituţiei Prefectului prin serviciul de specialitate, la înmatricularea autovehiculelor second-hand achiziţionate dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene, fără plata taxei de poluare prevăzută de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.50/2008 şi fără parcurgerea procedurii de contestare a obligaţiei fiscale prevăzută de art.7 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.50/2008 este admisibilă.
2. Procedura de contestare prevăzută de art.7 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.50/2008 raportat la art.205-218 din Codul de procedură fiscală nu se aplică în cazul cererilor de restituire a taxei de poluare întemeiate pe dispoziţiile art.117 alin.1 lit.d din acelaşi cod
Va rog sa-mi trimiteti si mie un model de cerere adresata instantei pentru inmatricularea unui auto SH fara plata taxei de poluare, la adresa titi_marina2000@yahoo.com. Va multumesc anticipat.
Chiar nu-mi poate trimite nimeni o cerere de chemare in judecata pt inscrierea unui auto fara plata taxei de poluare. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs in interesul legii - taxa pe poluare!! bogdan31 bogdan31 in data de 14.11.2011 se va judeca acest recurs... speram intr-o solutie favorabila, adica acest recurs sa fie respins... vom vedea luni, in sedinta de la ... (vezi toată discuția)
Taxa auto stefan8 stefan8 Am ceva nelamuriri cu privire a recuperarea texei de poluare. Eu am facut deprecierea taxei de poluare, fapt pentru care am mai platit la rar circa 150 de euro ... (vezi toată discuția)
Taxa auto mimika85 mimika85 Stie cineva daca s-a scos taxa de inmatriculare (vezi toată discuția)