avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

DACA SOTIA A INVENTAT UN MOTIV DE DIVORT CAND EA DE FAPT AVEA PE ALTCINEVA,POATE PIERDE PROCESUL?LA 3 SAPTAMANI DUPA CE M-A DAT AFARA DIN CAMINUL CONJUGAL SI-A ADUS ALT BARBAT CU CARE TRAIESTE DE PARCA AR FI MARITATA CU EL
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 21:40, 27 Noiembrie 2011
Nu va pierde procesul de divort. Daca are pe altcineva, mai devreme sau mai tarziu divortul tot se va pronunta, dumneavoastra puteti doar intarzia pronuntarea divortului spre bucuria avocatilor. Singura sansa este sa apelati la procedura medierii, daca exista sanse de impacare, prin mediere se va stabili solutia ideala in cazul dumneavoastra.
In mod cert nu va pierde procesul de divort. Nici o instanta nu te tine casatorit fortat.
Dragoste cu sila nu se poate!

:rolleyes:
Depuneti cerere reconventionala.
Este adevarat ca are dreptul sa depuna cerere reconventionala, intrebarea e cu ce-l ajuta aceasta cerere? Ce poate cere in reconventionala, sa fie obligata sotia sa-l iubeasca pana la adanci batraneti? In situatia data are sanse doar prin mediere, ori se impaca ori divorteaza.
Cautati un mediator in localitatea dumneavoastra si apelati la serviciile acestuia!

Alte discuții în legătură

Divort si partaj intre soti avoovi avoovi Buna ziua De ceva timp sotia ma ameninta cu divortul, pe motiv ca nu ne mai intelegem. Avem un baiat de 16 ani pe care l-am crescut cu drag si care nu doreste ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj la judecatorie geodoinel geodoinel buna ziua,am fost insurat iar dupa 7 luni de casnicie,fosta sotie s-a intors la vechile obiceiuri nu tocmai ortodoxe si am cazut de comun acord sa divortam,am ... (vezi toată discuția)
Divort. sotia nu vrea sa divorteze queenimob queenimob Doi tineri s-au casatorit in urma cu doi ani.Nu se mai inteleg,hotarasc sa divorteze,merg la notar,inregistreaza cererea.Dupa cateva zile sotia se razgandeste ... (vezi toată discuția)