avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort. Sotia nu vrea sa divorteze
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort. Sotia nu vrea sa divorteze

Doi tineri s-au casatorit in urma cu doi ani.Nu se mai inteleg,hotarasc sa divorteze,merg la notar,inregistreaza cererea.Dupa cateva zile sotia se razgandeste si spune ca ea nu are barbat de lasat.Locuiesc intr-un apartament al parintilor sotului in care ei impreuna nu au facut nicio imbunatatire.Bunurile cumparate impreuna sunt mobile,adica un tv,o canapea si cateva nimicuri.Ce poate sa faca sotul ca sa iasa din aceasta casatorie?
Cel mai recent răspuns: queenimob , utilizator 10:30, 29 Martie 2014
Sa solicite divortul pe care judecatoreasca. Succes!
Sa astepte termenul de la notar sau nu?

formulati o cerere de divort si o inregistrati la judecatorie. Sotia daca se prezinta isi va putea manifesta acordul privind divortul, caz in care se pronunta hotararea de divort si va fi definitiva, ori daca se opune divortului se vor administra probe privind motivele de divort, si se va pronunta divortul in ciuda opozitiei sale.
Asteptati termenul de la notar, apoi in cazul in care partile nu se razgandesc, pot alege sa solutioneze problema fie prin mediere, fie in instanta.
Si daca nu vrea sa plece din casa ?S-au daca cere bani pentru asta?A recunoscut ca s-a casatorit din interes!

Alte discuții în legătură

Divort CRISTIvarga CRISTIvarga DACA SOTIA A INVENTAT UN MOTIV DE DIVORT CAND EA DE FAPT AVEA PE ALTCINEVA,POATE PIERDE PROCESUL?LA 3 SAPTAMANI DUPA CE M-A DAT AFARA DIN CAMINUL CONJUGAL SI-A ... (vezi toată discuția)
Divortul la notar andreus007 andreus007 In urma unor neintelegeri cu sotia am hotarat sa pun punct casatoriei,n-am bagat div inca numai k am fost instiintat printr.un plic de la un birou de mediator ... (vezi toată discuția)
Divort mediator elenagea elenagea daca partile sunt de acord cu divortul,se mai da si un timp de gandire pana cand se hotaraste desfacerea casatoriei?sau la prezenta si acordul ambilor se ... (vezi toată discuția)