avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajari in Romania persoane cetatenie Liyhuania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajari in Romania persoane cetatenie Liyhuania

Buna ziua,

SOS.
Suntem o firma de inginerie (societate inregistrata in Romania cu sediul social- deci societate romaneasca) si am dori sa angajam personal din Lithuania (cetatenie Lithuania) dar cu punct de lucru (detasare)in Finalnda.
As avea nevoie de ajutor, deoarece nu stiu daca este posibil si daca da care sunt conditiile, respectiv pasii de urmat pentru aceasta. M-am interesat la ITM dar........
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 28 Noiembrie 2011
Lituania fiind o tara membră a Uniunii Europene, pentru cetatenii acestei tari nu mai este nevoie sa obtineti autorizatie de munca ca sa lucreze in Romania ... asadar , acestia pot fi angajati ca orice alta persoana de cetatenie romana.

Pentru detasare in Finlanda va trebui sa obtineti formularul european A1 de la CNPAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate pentru angajatii romani. LauraMirabela LauraMirabela Buna ziua. Am nevoie de informatii referitoare la munca in strainatate a angajatilor romani care sunt delegati sa lucreze in afara Romaniei. In situatia de ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana straina crisadi crisadi buna ziua Va rog, daca ati intampinat vreodata problema asta, sa ma ajutati!!!!!!!!!! Seful meu vrea sa angajeze o doamna din Serbia, care are in jur de 50 ... (vezi toată discuția)