avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o personala are 2 titluri de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o personala are 2 titluri de proprietate

o pers. are 2 titluri de proprietate , intr-un doasar pe rol, unul are 3 stampile,dar nu are parceaua si lotul iar de-al doilea , are parceaua ,dar nu are decat 1 stampila,si ambele au acelasi nr. de inregistrare.
Primul cel cu 3 stampile a fost anulat prin hotarare judecatoreasca, deoarece era incomplet, iar al doilea, are decat 1 stampila , si are acelasi nr. de inregistrare.
E legal,acel titlu de proprietate ?
X-(
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 10:22, 4 Decembrie 2011
Doar instanta poate hotari. Invocati aceasta exceptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate/punere in posesie banumihaela banumihaela Ziua buna, in urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive prefectura x a fost obligata la eliberarea titlului de proprietate pe vechiul amplasament ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat sau nu? bttb63 bttb63 La multi ani! Multumiri anticipate celor ce vor binevoi sa-si dea cu parerea in urmatoarea speta. A si B succesori legali ai lui C. Comisia locala de ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta invocata de o persoana fara interes kyrrdan kyrrdan Ce solutie se impune in acest caz din partea instantei? Analizeaza mai intai lipsa de interes a partii si lasa actul valabil, sau, in virtutea rolului activ, ... (vezi toată discuția)