avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Masura 112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Masura 112

Buna seara . Sunt interesat de masura 112, dar as avea o nelamurire. As putea sa aplic in sesiune asta si sa incep activitatea agricola in primavara ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Caracoti , Consultant credite si finantari 15:40, 5 Decembrie 2011
Solicitantul trebuie să depună Cererea de Finanţare pentru solicitarea sprijinului de instalare în maxim 12 luni de la data instalării.

Exploataţia agricolă trebuie să fie înregistrată de solicitant, în nume propriu, în Registrul unic de identificare înainte de solicitarea sprijinului pentru instalarea tinerilor fermieri.
Dupa ce inregistrez eploatatia agricola la registrul unic , pot a doua zi sa depun cererea de finantare, fara sa fi plantat ceva in prealabil ? Multumesc.
se poate un raspuns concret ? pentru ca ghidul solicitantului l`am citit si eu :)
Raspunsul concret il puteti obtine numai de la APIA.
Pai tot in ghidoul solicitantului , scrie ca APIA nu ofera consultanta :)

Alte discuții în legătură

Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)
Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)