Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua

am si eu o mare problema,.sunt angajata cu carte de munca la o firma de constructii si de foarte mult timp nu am mai primit drepturile salariale.am facut si adresa catre ITM si acestia nu mi-au ajutat cu absolut nimic.
sincer nu stiu cui sa ma mai adresez.intrebarea este:ce pot face?cui ma pot adresa.
va multumesc anticipat
Puteti introduce actiune in instanta - tribunal.
Actiunea este scutita de taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca poartaraiului poartaraiului lucrez la o firma privata, de 2 luni nu am mai primit salariul(toti angajatii firmei), nu avem lider de sindicat si nu stiu cui trebuie sa ne adresam,noi in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua andutu_martin andutu_martin Buna ziua , am nevoie de niste sfaturi. Lucrez de 3 ani intr-o firma care are domeniul de activitate call-center. Din luna iunie nu am mai primit salariu. Ce ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca hades888 hades888 Buna ziua! Vin in fata dvs cu o problema la care sper sa ma ajutati cu cateva sfaturi: Taica'miu a lucrat pt o firma de paza timp de o luna de zile undeva in ... (vezi toată discuția)