avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez o masina vanduta?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez o masina vanduta?

buna , am vandut masina , noul proprietar nu a radiato de pe mine , problma mea este ca i-am dato cuiva de incredere teoretic si nu am contract , dar am crezut ca o va radia deoarece am facut identificarea la masina impreuna , cum pot sa o radiez eu masina?
Cel mai recent răspuns: remusb , utilizator 17:04, 28 Ianuarie 2012
daca nu aveti contract de vanzare-cumparare nu puteti radia masina
Mergeti la politie si spuneti cum s-au petrecut lucrurile. Avand in vedere ca stiti cui i-ati dat-o o sa va fie usor sa o identifice politia si va vor ajuta sa il chemati sa faca ce trebuia facut inca de mult.
Eu am radiat o masina vinduta,cel care o cumparase o vinduse la rindul lui altcuiva,si eu o plateam anual la impozit.Anul trecut am mers frumusel la notar, am dat o declaratie pe propia raspundere cum ca am vindut masina si nu mai stiu nimic de ea.Cu declaratia legalizata am mers la biroul taxe si impozite si am scos aceea masina.Mult succes.O metoda simpla si nu prea costisitoare.Nu stiu daca veti merge la politie citi ani va mai dura pina la rezolvarea problemei Dvs.
Domnule Julius.jr spuneti-mi va rog cei de la primarie v-au scos masina cu data la care ati dus declaratia de la notar sau cu data la care ati vandut masina si pe care ati trecut-o in ea ???????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa radiez un autoturism? popadragos08 popadragos08 Acum 8 ani am vandut un autoturism dacia vechi din '70 fara acte.Cum pot sa-l radiez de la Financiar daca nu stiu nimic despre masina si nu am nici un ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii Abandonation Abandonation Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)