avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de doua prestatii sociale pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de doua prestatii sociale pentru ingrijirea copilului cu handicap?

daca mama primeste 450 lei de la AJPS, ca si indemnizatie pentru cresterea copilului cu handicap grav, pana la varsta de 7 ani, mai poate primi de la primarie indemnizatia de 510 lei, pentru persoana cu handicap (copil), atunci cand reprezentantul legal opteaza pentru aceasta, in locul asistentului personal. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: brenner , utilizator 18:32, 15 Decembrie 2011
Din pacate mama nu poate beneficia de 2 prestatii sociale pentru ingrijirea copilului cu handicap.Indemnizatia de insotitor, in cuantum lunar de 525 lei, poate fi solicitata de catre celalalt parinte.
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2011
brenner, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului animarsrl animarsrl Buna ziua, O persoana cu handicap grav gradul I, a nascut un copil si doreste sa beneficieze de indemnizatie pentru cresterea copilului in baza Legii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor acordata minorului cu handicap grav katharina.kiss katharina.kiss buna ziua sunt mama unei fetite ce detine certificat de handicap grad grav si care in curand va implini 3 ani . in prezent copilul beneficiaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu handicap de la 3 la 7 ani dianamitru dianamitru am o prietena care are o fetita de 3 anisori, impliniti in seara de revelion. fetita este incadrata in caz de handicap grav de cand era mica. prietena mea imi ... (vezi toată discuția)