Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

Daca am primit de la Administratia Finantelor Publice o scrisoare prin care ma anunta ca nu-mi vor restitui echivalentul taxei de poluare, pe care am achitato in vara lui 2010. Care ar fi urmatorul pas ca sa obtin restutiurea acelor bani.
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 09:48, 6 Decembrie 2011
Formulati contestatie la Tribunal in care solicitati obligarea AFP la restituirea sumei platite actualizata cu dobanda fiscala.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)
Am vindut masina.mai pot recupera taxa auto? mirel-d mirel-d in ianuarie 2010 am platit taxa (83 milioane la acea data) la o masina pe care ulterior am vandut-o. Mai pot recupera taxa de poluare? Care sunt pasii de urmat ... (vezi toată discuția)