avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene cultivare grau
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene cultivare grau

lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Caracoti , Consultant credite si finantari 12:34, 15 Decembrie 2011
dar de ce nu sunteti considerat eligibil?
cui ati cerut parerea?
Pentru accesarea fondurilor europene prin Masura 112 "Instalarea tinerilor fermieri" si Masura 121 "Modernizarea exploatatiilor agricole", exploataţia agricolă trebuie să fie înregistrată de solicitant, în nume propriu, în Registrul unic de identificare înainte de solicitarea sprijinului pentru instalarea tinerilor fermieri. Avand in vedere sa aceasta este conditie de eligibilitate, din pacate nu puteti depune proiect in cadrul acestei sesiuni pentru Masura 112. Sfatul meu este ca incepand cu 15 martie 2012 sa faceti demersurile pentru inregistrarea suprafetei cultivate la APIA, si in cazul in care indepliniti si restul conditiilor de eligibilitate puteti accesa fonduri in sesiunea urmatoare. Pentru a accesa Masura 112, suprafata de 30 de ha cultivata cu grau nu este suficienta (este necesar ca exploatatia agricola sa aibe minim 6 UDE), avand in vedere ca ati mentionat ca lucrati cca 50 fa, trebuie sa declarati la APIA toate culturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)