avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Absolventii din acest an al universitatilor de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Absolventii din acest an al universitatilor de medicina si farmacie nu pot beneficia de somaj?

M-ar interesa si pe mine daca este adevarat faptul ca absolventii din acest an al universitatilor de medicina si farmacie, care au promovat examenul de rezidentiat 2011, nu au dreptul sa primeasca ajutor social pentru luna decembrie? Avand in vedere ca vom semna contractele de angajare doar incepand cu data de 1 ianuarie 2012?
Si daca este adevarat, cum se face ca in unele judete se acorda acest ajutor de somaj (si ulterior prima de prima incadrare), iar in alte minunate judete (ex. Mures) nu? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
madalina_petrut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:44, 8 Decembrie 2011
Intrati pe
www.anofm.ro/
si puneti intrebarea direct la forul superior al AJOFM-urilor din toata tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru absolventi medicina Oanamed Oanamed Buna ziua! As dori sa va intreb despre drepturile absolventilor de medicina la somaj. Am aflat ca exista un regim special pentru noi, adica nu avem dreptul ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru absolventa a facultatii de medicina linda-melinda linda-melinda Buna ziua! Sunt absolventa facultatii de medicina din Targu- Mures an 2019. As avea intrebarea daca am dreptul la somaj in cazul meu . Am examen de rezidenta ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti ursu-alma ursu-alma Sunt studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie Targu-Mures,Facultatea de Moase.Am avut o restanta pe care am promovat-o acum in toamna si tot acum am ... (vezi toată discuția)