Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere impotriva primariei

As dori sa depun o plangere la Prefectura Ploiesti-Prahova,daca se poate online.Cunoaste cineve vreun site ceva?Va multumesc!
Multumesc tuturor celor care a-ti raspuns intrebarilor mele:D;)
Cel mai recent răspuns: sinai , utilizator 19:37, 8 Decembrie 2011
Alegeti de-aici (sunt mai multe adrese de mail):

[ link extern ]
Daca se poate , mai bine depuneti-o in scris la registratura unitatii. Nu toate institutiile s-au obisnuit sa foloseasca netul.
CEL MAI BINE MERGETI LA CASA ALBA(PALATUL ADMINISTRATIV),INTRAREA B SI CERE-TI O AUDIENTA LA PREFECT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Teotero1980 Teotero1980 Buna ziua , Numele meu este Teodora Raluca Tudor Galescu si va scriu intr-o problema pe care o avem de mai bine de 2 ani de zile. Mama mea, Genovita ... (vezi toată discuția)
Descarcare decl 100 si 102 cerica2007 cerica2007 Buna seara.Suntem o societate fara angajati, care am fost lasati balta de contabilul firmei.Pana gasim unul vreau sa stiu cum pot descarca decl 100 si 102,pt ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune o plangere? ina_enache ina_enache Buna ziua Am un conflict deschis cu fostul angajator din Ploiesti datorita neplatii drepturilor salariale pe ultimele luni precum si plata la negru a ... (vezi toată discuția)