avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce program de lucru au cei de la politie?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce program de lucru au cei de la politie?

salut! am picat la oras examenul de conducere. o sa ma programeze dupa 16 zile. in cazul meu, pe 19 dec ar trebui sa stiu data la care voi putea sa sustin din nou examenul de conducere la traseu. credeti ca as putea sa-l sustin anul acesta, avand in vedere ca se apropie sarbatorile? nu stiu ce program de lucru au cei de la politie! multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: valentin2487 , utilizator 09:35, 16 Decembrie 2011
Veti fi informat in timp util referitor la data si la ora la care urmeaza sa fiti reprogramat in vederea sustinerii traseului
de catre cine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare examen dobândire permis yrolf20 yrolf20 Legal,de cate ori are voie un candidat sa sustina proba practica pentru obtinerea permisului de conducere? (vezi toată discuția)
Reprogramarea examen auto emy24 emy24 imi aleg eu ziua sau o alege domnul de la politie, data reprogramarii. .?mentionez ca am picat orasul(emotii de imi tremurau si mainile si picioarele cand ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier 2013 probleme cu varsta legala ! alexamrian alexamrian buna ziua. am o mica problema cu intrarea in vigoare a noului cod rutier, si anume varsta legala pentru cat. c ,c+e .18 ani impliniti dupa actualul cod , 21 ... (vezi toată discuția)