avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentata

pentru deschiderea unui proces pentru marirea pensiei alimentare , ce acte trebuiesc ? cum se face cererea ? cum se timbreaza? , cum poate proceda o persoana care nu isi permite un avocat? , va multumesc!
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:50, 14 Decembrie 2011
faceti o cerere pe care o depuneti la judecatoria de unde apartine copilul,nu va costa nimic,gasit pe net model pe care il adaptati la situatia dvs,nu e necesar avocat,dar daca stiti ca aveti sanse sigure de izbanda luati avocat si cereti cheltuieli de judecata la sfarsit.va doresc noroc
multumesc mult
Aveti nevoie de:
1. cerere majorare pensie de intretinere in care nu uitati sa specificati locul de munca la paratului daca il cunoasteti si cereti instantei sa solicite relatiile de veinturi direct de la angajator; specificati, de asemenea, daca paratul mai are si alti minori in intretinere
2. copie a ultimei hotarari judecatoresti prin care v-a fost stabilita pensia a carei majorare o solicitati
3. copie dupa actul dv de identitate
4. copie certificat de nastere minor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Mica4 Mica4 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum trebuie să procedez pentru a solicita in instanta mărirea pensiei alimentare pentru copil minor și daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- model cerere majorare mariana1985 mariana1985 buna ziua,vreau sa dau in judecata tatal copilului meu pt majorarea pensiei alimentare ca urmare a maririi salariului minim pe economie ,nu vreau sa mai ... (vezi toată discuția)
Inselaciune taxe,impozite,pensie alimentara Nadia Hönig Nadia Hönig Buna, tatal fetei mele plateste minim pensie alimentara,are venituri din lucrarile care le face 1500-2000 euro nu plateste taxe are autorizatie de constructi ... (vezi toată discuția)