avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Procedura operationala SSM + PSI
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Procedura operationala SSM + PSI

.Am nevoie de ajutorul unui specialist.;am de intocmit o procedura operationala specifica-protectia muncii,respectarea normelor PSI, asigurarea ordinii si disciplinei-in calitate de colaborator din partea comp.R.U. Recunosc, nu sunt o cunoscatoare in domeniu. Multumesc. -geovani051985@yahoo.com.
Va pot ajuta pe cei care aveti nevoie de alte proceduri operationale conform SCIM.
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 23:16, 14 Decembrie 2011
am nevoie sa mi se faca psi, sunteti autorizata?
nu, dar sunt in situatia in care mi s-a dat sa elaborez aceasta procedura, intrucat in fisa postului este trecuta ca si atributie -colaboreaza si raspunde cu protectia muncii, respectarea regulilor de prevenire si stingere a incendiilor, precum si asigurarea disciplinei in institutie.Eu ocup o functie in birou R.U.
am inteles. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pentru COR 541902, salariat cu atributii PSI ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Atributii suplimentare salariat roflorin roflorin Speta este urmatoarea: Angajatorul emite decizie ptr ca angajatul sa se ocupe si de SSM(de exemplu) in cadrul firmei. In urma deciziei, departamentul de ... (vezi toată discuția)