Buna ziua!
Am nevoie de un sfat, practic nu mai stiu cum sa procedez.
Asadar:
- in 2006, sora mea a fost convinsa de 2 amici sa zic, sa vorbeasca cu parintii mei, ca sa puna apartamentul garantie pentru ca cei doi sa obtina un credit de la o banca. Au reusit sa-i convinga, prin urmare cei doi au facut un credit de 45 mii euro, pentru o perioada de 25 de ani. Parintii mei au facut la notar un contract de ipoteca de rang I.
- in 2007 tatal meu a decedat;
- mentionez ca n-am stiut nimic despre acest imprumut pana in 2009, cand a decedat si sora mea, cu aceasta ocazie am aflat despre toate, precum si ca cei doi nu mai plateau ratele, o parte din ele fiind platite de sora mea, cat a mai putut...
- in 2011, in aprilie, a decedat si mama;
- luna asta am pierdut si apartamentul, banca a obtinut suma de 38 mii euro, imprumutul nu a fost acoperit.
Exista posibilitatea sa fiu obligat sa achit restul de bani la banca? Mentionez ca sora mea are 2 copii, practic mostenitori am fi eu, copii si cumnatul. In 2010 am apelat la un avocat, care m-a sfatuit sa fac succesiunea dupa tata, apoi am facut o plangere penala impotriva celor care au luat creditul, dar nu s-a rezolvat nimic.
As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate sa recuperez prejudiciul?
Va multumesc!!!