avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberare titlului de proprietate pe un teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare titlului de proprietate pe un teren agricol

situatia este urmatoarea;
am cerere pe legea 18 depusa in termen pt mai multe suprafete de teren agricol detinute inainte de colectivizare de catre tatal meu decedat la cativa ani dupa revolutie
am fost prezent la toate masuratorile facute de primarie in zonele respective
dar pana acum nu am nici un proces-verbal de punere in posesie si nici titlu de proprietate ,in registrul agricol apare suprafetele de teren dar pe numele tatalui meu .
care sunt pasii de urmat pt a obtine titlu de proprietate pe acele terenuri
Cel mai recent răspuns: echoo , utilizator 14:26, 20 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
cum aflu daca sa validat anexa cu propuneri?
Faceti o adresa catre comisia judeteana de fond funciar, ei trebuie sa stie daca s-au validat sau nu anexele (la prefectura).
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesia unui teren agricol mostenire de la parinti avand act de vanzare cumparare din inainte de 1944 aapostol aapostol avem mostenire de pe uram tatalui decedat,teren 2 ha cumparat cu act de vanzare cumparare prin notariat din anul 1923,act original pe care il detinem in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Anulare, modificare titlu de proprietate, sau uzucapiune colette2010 colette2010 Buna seara! Spuneti-mi va rog parerea dvs pt urmatoarea situatie: parintii depun cerere de reconstituirea dr de proprietate dupa revolutie, dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)