ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

descartees20 
	    	Utilizator

descartees20 
	    	Utilizator	    

descartees20 
	    	Utilizator

descartees20 
	    	Utilizator	    

cristinaruxanda 
	    	Utilizator

cristinaruxanda 
	    	Utilizator	    

cristinaruxanda, utilizator
 cristinaruxanda, utilizator 	
			~ final discuție ~
 leval	                   

Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)
	                    leval	                   

Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)

doruculea	                   

Daca am cumparat un autoturism din Germania fabricat in 2008 ce taxa trebuie sa platesc in Romania pentru al inmatricula? (vezi toată discuția)
	                    doruculea	                   

Daca am cumparat un autoturism din Germania fabricat in 2008 ce taxa trebuie sa platesc in Romania pentru al inmatricula? (vezi toată discuția)

dumitrusimion33	                   

in decembrie 2010 am inmatriculat o masina sh 1587cmc euro2 177gco2/km din 2000 cu clima abs 4airbaguri geamuri si oglinzi electrice la care am platit ... (vezi toată discuția)
	                    dumitrusimion33	                   

in decembrie 2010 am inmatriculat o masina sh 1587cmc euro2 177gco2/km din 2000 cu clima abs 4airbaguri geamuri si oglinzi electrice la care am platit ... (vezi toată discuția)