avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cetatean roman cu resedinta in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cetatean roman cu resedinta in strainatate

M-am lovit de urmatoarea problema: am angajat un cetatean roman care are domiciliul in Republica Moldova. Activitatea o va desfasura acolo (manager zona - vanzari). Problema este ca in Revisal nu am avut posibilitatea sa ii introduc domiciliul din strainatate. Care credeti ca ar fi solutia?
Cel mai recent răspuns: resurseumanealba , utilizator 22:28, 3 Ianuarie 2012
O solutie ar fi : la judet si localitate sa treceti adresa societatii , la adresa - adresa lui din Rep. Moldova si la alte mentiuni - cetatean roman cu domiciliu in strainatate.
Multumesc.
Va doresc un an nou fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de celibat in romania (locul nasterii: republica moldova) CristinaStr CristinaStr Buna ziua, Sunt cetatean roman cu domiciliul in Brasov (locul nasterii: Republica Moldova). Pentru anumite motive, mi se cere in strainatate (une sunt ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean din republica moldova bibacj bibacj Buna ziua! Am vrut sa angajam un cetatean din Republica Moldova. I s-a intocmit contract de munca pe baza CNP-ului din pasaport, transmis in Revisal fara ... (vezi toată discuția)
Revisal Tania  D Tania D cum introduc in revisal un cetatean strain care are domiciliu in bulgaria spre exemplu, revisalul nu are optiunea de a introduce alte localitati sau judete ... (vezi toată discuția)