avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Va rog sa ma ajutati. Plata compensatorie in cazul ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Va rog sa ma ajutati. Plata compensatorie in cazul concedierilor individuale care nu tin de persoana salariatului

Am cateva probleme.
1. Din ce se suporta plata salariului compensatoriu in cazul concedierilor individuale care nu tin de persoana salariatului? Din fondul de somaj?
2. Ce anumetrebuie sa retina societatea asiguratului din aceasta plata compensatorie (cas, somaj, pensii, impozit)?
3. Angajatorul ce anume trebuie sa plateasca la aceasta suma?
4. Va rog sa-mi spuneti ce acte normative reglementeaza aceste retineri?
Cel mai recent răspuns: hareta , utilizator 09:17, 28 Octombrie 2008
Plata salariilor compensatorii in cazul concedierilor colective, se suporta din fondul de salarii. Aceste sume se impoziteaza ca si drepturile salariale, atat la retineri cat si la obligatiile angajatorului. In condul fisacl veti gasi aceste reglemetari. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata compensatorie in cazul concedierilor individuale care nu tin de persoana salariatului cezara costina cezara costina Va rog sa ma ajutati. Am cateva probleme. 1. Din ce se suporta plata salariului compensatoriu in cazul concedierilor individuale care nu tin de persoana ... (vezi toată discuția)
Despre salariul compensator(disponibilizare) corina.trandafir corina.trandafir 1.Salariul compensator este obligatoriu sa fie trecut in statul de plata(rubrica alte drepturi)? Se impoziteaza la fel ca un salariu normal?se platesc din el ... (vezi toată discuția)
Care sint obligatiile de plata aferente unui salariu compensator la incetarea contactului de munca conf art 65(1) ? Lepadatu Cornel Lepadatu Cornel Am cateva probleme. 1. Din ce se suporta plata salariului compensatoriu in cazul unei concedieri individuale conf art 65(1)? Din fondul de salarii? 2. Ce ... (vezi toată discuția)