avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua.Am inaintat documentele in instanta ptr recuperarea taxei auto,in luna octombrie 2011,dupa cum mi-a spus avocatul.Dar numai in luna mai a acestui an,va fi prima infatisare cica si ultima,dupa spusele avocatului.Intrebarea mea este urmatoarea,daca mai am sanse de castig ptr intreaga suma,adica 4900 lei sau dupa noua lege m-i se vor restitui doar 25%.Atunci cred ca nu ar mai avea rost sa continui cu acest proces,cu toate ca am dat o parte din onorariu avocatului.Va rog cum m-a sfatuiti sa procedez.Astept un raspuns cat mai urgent daca se poate.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

(redactare dosar) redactare hotarare, recuperarea taxei auto the mark the mark buna seara,am castigat un proces ptr recuperarea taxei auto din luna octombrie 2011 si de atunci pana in prezent astept redactarea dosarului ,ce pot face ptr a ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta taxa auto visy199 visy199 Se poate recupera diferenta pentru un autovehicul inmatriculat dupa 2008 daca a fost vandut?Daca pot prezenta documentele originale ar trebui sa mi se poata ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)