avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Susțin publicarea oficialã a legislației ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Susțin publicarea oficialã a legislației României GRATUIT și INTEGRAL!

Susțin publicarea oficială a legislației României GRATUIT și INTEGRAL pe link-ul:

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: mada73ro , utilizator 19:19, 26 Ianuarie 2012
Laudabila initiativa, insa noi sustinem si "ursul trece."
il sustin pe dr. Andrei Savescu in aceasta initiativa postata pe juridice.ro
Sustin campania pentru publicarea online gratuit și integral de către Statul Român a Legislației României.
Si eu sustin asta .

Daca se strang suficient de multi care sustin asta, s-ar putea demara o campanie care ar putea atrage atentia "ursului".
De fapt nici macar nu este nevoie, publicarea legislatiei nationale si a actualizarilor ei se poate face inclusiv prin initiativa privata in format electronic. Ca altfel, prin grija statului...

Nu cred ca este extraordinar de greu tehnic si financiar punerea in aplicare a unei astfel de initiative, mai ales in format electronic. Cel mai greu este sa atragi atentia si sa convingi asupra necesitatii ei, ceea ce putem face de acum.

Alte discuții în legătură

Reprezentarea în instanta a sotiei machis machis Care este temeiul legal în baza căruia un consilier juridic poate să-şi reprezinte soţia într-un proces în faţa tribunalului ? (vezi toată discuția)
Monitorul oficial al romaniei in format electronic nu mai este accesibil! ContSters14496 ContSters14496 Cam de o ora pe pagina oficiala a Monitorului Oficial, la functia e -Monitor nu mai este accesibil monitorul in format electronic, ci doar sumarul! Culmea ... (vezi toată discuția)
Statutul profesiei de consilier juridic considerat ilegal de guvern Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Buna ziua, tuturor consilierilor juridici si tuturor utilizatorilor Am vazut astazi o stire pe un site, in care un parlamentar, dl. Iulian Urban atragea ... (vezi toată discuția)