avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... autorizatia de circulatie provizorie valabilitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

autorizatia de circulatie provizorie valabilitate

buna ziua,problema mea este urmatoarea : am cumparat in lizing un autoturism iar autorizatia provizorie de circulatie a expirat in data de 18 10 2008( pe ea fiind trecuta perioada de 30 zile valabilitate) dar am inteles ca s-a prelungit la 90 de zile intrebarea mea este -acesta prelungire se face din oficiu sau trebuiesc anumite formalitati.precizez ca firma de lizing inca nu mi-a transmis nimic deocamdata
Cel mai recent răspuns: ContSters68633 , utilizator 08:49, 22 Octombrie 2008
Prelungirea nu se face din oficiu, sunati la firma de leasing si interesati-va daca au obtinut prelungirea autorizatiei provizorii.
mi-am luat o masina mi-a adus-o cineva din Austria a luat el numere provizorii asigurare etc, , va rog spuneti-mi si mie se pot schimba numerele rosii caci imi expira in 24.10.2008 si ce documente sunt necesare si cat dureaza procesul asta sau trebuie sa astept pana inmatriculez masina definitiv, ca la RAR tre sa faci programare cu o luna inainte mama ei de Romanica! Mersi anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii-rovinieta ady_sipos ady_sipos buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numere rosii ContSters68633 ContSters68633 mi-am luat o masina mi-a adus-o cineva din Austria a luat el numere provizorii asigurare etc, , va rog spuneti-mi si mie se pot schimba numerele rosii caci ... (vezi toată discuția)
Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)