avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura electronica

Cum se procedeaza la plecarea din unitate a posesorului de semnatura electronica ? se preda kit-ul de instalare cu sticul sau se face adresa la societatea care a eliberat , de revocare a certificatului conf. Leg.445/2001 art.23 si 43.
Cel mai recent răspuns: vornicuelena , utilizator 21:59, 6 Ianuarie 2012
Dupa cum ati avut grija sa prevedeti in obligatiile contractuale ale salariatului. Teoretic.

Ca logica : societatea care a emis kitul nu are ce face asupra unui lucru care nu se mai afla in posesia ei. Valabilitatea (sub aspectul folosintei) acelui kit este de un an de zile de la data emiterii.

Certificatul - cum il numiti dv. - este un document emis de o institutie in conditiile existentei unei semnaturi electronice. Daca dv. doriti sa anulati EFECTELE semnaturii electronice, solicitati institutiei care a emis certificatul sa il anuleze intrucat dv. ati revocat dreptul de semnatura,.
multumesc, dar eu ma refeream daca se preda kit-ul la angajator, nu la societatea care a emis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica lorelena1306 lorelena1306 Am marea rugaminte sa-mi oferiti informatii despre semnatura electronica. Incepand cu luna urmatoare voi fi administrator imobile pt o scara de apartamente. ... (vezi toată discuția)
Decizie la notificare incetare cim? adrianpaul169 adrianpaul169 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca am notificat angajatorul in perioada de proba despre dorinta mea de a inceta cim,acesta ,angajatorul,mai trebuie sa emita ... (vezi toată discuția)
Am bătut pe casă un bon de 0.35 lei, dar el trebuia să fie de 3.5 lei. cum pot să rezolv problema fără să am probleme la un eventual control anaf? Cristi2308 Cristi2308 Am bătut pe casa un bon de 0.35 dar el trebuia să fie de 3.5 lei, cum pot sa rezolv problema fara sa am probleme? Produsul a fost un corn iar doamna care ... (vezi toată discuția)