avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare domiciliu-buletin urmat de permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare domiciliu-buletin urmat de permis

Buna ziua.
Mi-am schimbat domiciliul de curand. Va trebui sa schimb si buletinul, urmat de permis. Am cateva intrebari:
- in cazul opririi in trafic pe perioada cat nu detin buletin, ce pot face? e suficienta dovada sau o copie dupa buletinul vechi?
- dar atunci cand adresa din buletinul nou nu corespunde cu cea din permisul vechi?

Imi voi schimba si permisul imediat ce am noul buletin, dar vreau sa stiu ce probleme se pot ivi si cum le pot evita pana am toate actele in regula.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:40, 9 Ianuarie 2012
Politistii zelosi pot verifica la orice ora cine sunteti si vor vedea ca buletinul dvs. este in curs de schimbare (cel putin asa ar trebui la cate sisteme informatizate detin). Este la fel de evident si faptul ca nu puteti schimba permisul fara a avea mai intai buletinul schimbat.
Solicitati, eventual, o dovada ca sunteti in procedura de schimbare a buletinului de la Biroul competent cand depuneti vechiul buletin pentru a fi linistit.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis, obligatorie sau nu remus_agigea remus_agigea Buna ziua, De curand mi-am schimbat domiciliul si de asemeanea si cartea de identitate. Prceizez ca sunt posesor de permis de conducere, permis care in accest ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis de conducere la schimbarea buletinului cosas43 cosas43 daca schimb buletinul cu noua adresa mai trebuie sa schimb si permisul de conducere daca este valabil? (vezi toată discuția)