Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat o vaca in urma unui anunt din ziar si am luat plasa...ce mai pot face?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati daca se poate...
Am cumparat o vaca in urma unui anunt din ziar si am luat plasa...ce mai pot face? Sa detaliez: am gasit in ziarul local un anunt: "vand vaca buna de lapte, da 30 de kg. de lapte gestanta in 7 luni" ...gresala mea a fost ca nu am chemat veterinarul sa o controleze... cert este ce nu exista nici un vitel... dupa 3 luni de asteptat... mentionez ca pasaportul vacii era inscris pe vechea proprietara, acum este inscris pe mine dar ce folos.. nici vitel ..nici lapte pentru ca era intarcata cand am cumparat-o (asa a zis ca se procedeaza ca sa dea lapte dupa ce fata) iar nestiutorii de noi au crezut....va rog foarte mult sa-mi spune-ti daca mai pot face ceva acum..din punct de vedere legal..
Cu mii de multumiri...
Cel mai recent răspuns: ssorinn , utilizator 05:22, 30 Ianuarie 2012
Puteti face o plangere la politie pentru inselaciune.
Multumesc mult pentru raspuns...
Asta este sigura solutie?
vaca are pasaport electronic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanvare_cumparare auto TIBERIU K TIBERIU K Va Salut!Va rog o lamurire :am cumpatat o masina din orasul in care locuiesc am facut act vanz- cump cu proprietarul si ne-am inteles sa nu o inmatriculez pe ... (vezi toată discuția)
Notificare despre intentia de a vinde cota-parte. ... nydana8 nydana8 Notificare catre co-proprietar despre intentia de a vinde cota-parte. Situatia: Doi mostenitori cu drept de proprietate 50/50 asupra unui apartament, cind ... (vezi toată discuția)
2 pesoane acelasi cnp Sfanta Sfanta Buna ziua! Sincer nici nu stiu la ce categorie din forum sa incadrez aceasta intrebare:)...dar poate ma ajuta cineva ..poate ati mai avut asemenea ... (vezi toată discuția)