avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare afacere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare afacere

Buna ziua.
Sunt administratorul unic al unei societati comerciale cu sediul social intr-un judet si punct de lucru (vanzare cu amanuntul) in alt judet unde am contract de chirie. Am un potential cumparator al afacerii derulate la punctul de lucru (vrea sa cumpere tot: marfa, cantare, case de marcat, programul de vanzare, mobilier interior,etc) si m-ar interesa cum trebuie sa procedez: se factureaza intre cele 2 SRL-uri? dupa ce vand trebuie sa ma duc la Reg Com sa inchid punctul de lucru? salariatului meu trebuie sa-i inchid contractul de munca? in momentul in care inchid punctul de lucru ce fac cu autorizatiile de functionare (primarie, DSV,DSP,etc)?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:44, 12 Ianuarie 2012
Cred ca e vorba de vanzarea unui fond de comert. Aveti informatii la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! vreau sa deschid firma in constanța! comert cu amanuntul ... Gabigeo Gabigeo Buna ziua! Vreau sa deschid firma in Constanța! Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere participatiune stoian_adriana2000 stoian_adriana2000 vreau sa inchei un astfel de contract cu o persoana juridica, care are un spatiu inchiriat. aceasta a avut deschis in acest spatiu o activitate de comert cu ... (vezi toată discuția)