avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... o solutie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

o solutie

Titularul unui spatiu inchiriat de o societate comerciala a blocat mobilierul societatii chiriase pe motiv ca nu s-a achitat,, chiria lucru care este adevarat dar a fost generat de o situatie independenta de vointa societatii comerciale chiriase
De asemenea a schimbat yallele spatiului ce fusese inchirat .Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 17:20, 13 Ianuarie 2012
Actiune in civil - obligatia de a face , respectiv de a va returna mobila. Se poate si in penal, pentru sustragere de bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotract de inchiriere cu chiria neplatita TraianValer TraianValer SUNT persoana fizica si am dat in chirie unei societati comerciale un spatiu , cu contract de inchiriere inregistrat la administratia financiara. Dupa un timp ... (vezi toată discuția)
Chirie neplatita, chirias disparut... liviu f liviu f Pe data de 01.07.2010 trebuia sa incasez chiria pentru spatiul comercial pe care l-am inchiriat. Mi s-a cerut o amanare de trei zile. Am acceptat . De ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere loredana25 loredana25 buna ziua, a-si dori sa ma lamureasca cineva va rog cu privire la o problema urgenta: am inchiriat un spatiu comercial iar in luna aceasta nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)