avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Firme cu datorii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Firme cu datorii

Buna ziua,
Revin pe forum cu o intrebare adresata celor mai cunoscatori decat mine si anume: exista vreun site sau vreo modalitate de afla un top al firmelor cu datorii din Romania, eventual un top pe judete ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:21, 16 Ianuarie 2012
Accesati www.anaf.ro
Agentia Nationala de Administrare Fiscala va publica pe pagina sa de internet, la finalul lunii ianuarie, lista cu contribuabilii care au restante la bugetul general consolidat al statului la 31 decembrie 2011.
Lista datornicilor va fi publicata pe site-ul ANAF, la categoria Informatii publice, subcategoria Obligatii restante la bugetul de stat.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii restante la bugetul de stat la data de 30.09.2012 pe siteul anaf.ro trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Pe siteul www.anaf.ro la tabul \\"Informatii Publice\\" se poate cauta dupa denumire: contribuabili mici si mijlocii care inregistreaza obligatii ... (vezi toată discuția)
Buna seara cum pot verifica daca o firma are datorii ? camora camora as dori sa am o colaborare cu o firma dar nu stiu daca pot avea incredere in dansi va multumesc mult:( (vezi toată discuția)
Comunicat anaf- depunerea declaratiilor fiscale 100, 300 si 710 incepand cu luna noiembrie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că, pentru îmbunătăţirea serviciului de depunere a declaraţiilor fiscale prin metode ... (vezi toată discuția)