avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De unde ridic placutele de inmatriculare?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De unde ridic placutele de inmatriculare?

buna ziua ma umesc pascaru petru cristian pe data de 10 octombrie circulam in tg mures cu masina inmatriculata in italia la care ma oprit politia rutiera si in urma controlului rezultam fara asigurare mi sa facut proces verbal miau dat amenda si miau ridicat placutele de inmatriculare la care politia mia spus ca mile trimit in italia vroia sa stiu cui tre sa ma adresez sa im ridic placutele ca am sunat la poliatia din tg mures si ei miau spus ca lea trimis la bucuresti am sunat la politia rutiera in bucuresti si ei miau spus ca leau trimis la ambasada italiei in bucuresti au trecut 4 luni si inca nu au ajuns. vroiam sa stiu cui tre sama dresez si sami pot ridica placutele
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT \ , Avocat 15:49, 22 Ianuarie 2012
În continuare la ambasada Italiei de la Bucureşti, având în vedere că aceasta este ultima instituţie la care se spune că au plecat plăcuţele.
Incercati sa trimiteti cereri scrise catre Politia rutiera din Tg mures , Bucuresti si la Ambasada Italiei ... dar numai scris ... nu telefonic.... pentru ca in momentul in care primesc cererea scrisa sunt obligati sa va raspunda in 30 zile ....:rtfm::rtfm: si de asemenea sunt obligati sa verifice inainte sa va trimita raspunsul ....
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
CABINET AVOCAT \, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia certificatului de deces dupa 5 ani? biancaelena biancaelena Buna ziua, intai de toate felicitari pentru acest site/forum. Va explic problema mea, incerc sa fiu cat mai scurta posibil. Parintii mei sunt despartiti din ... (vezi toată discuția)
Permis obtinut in italia, suspendat in romania dany82 dany82 buna va rog frumos care are pentru mine un raspuns, mi sa suspendat permisul de conducere pe timp de 1 luna cu dovada de 15 zile de conducere permisul find ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera camera fixa betmeniul betmeniul Ma aflu si eu in urmatoarea situatie! Am primit de la posta o notificare ca am o recomandata pe care trebuie s-o ridic. Am aflat ulterior ca e vorba de o ... (vezi toată discuția)