avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate procura`
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate procura`

Buna ziua,

In urma cu vre-o doi ani, am fost la notar impreuna cu sora mea ptr a legaliza o procura. Scopul procurei este acela de a o reprezenta pe sora mea la un anumit consulat si ambasada, cu scopul de a obtine recunoasterea unor acte.

Intrebarea mea este daca respectiva procura mai este valabila. Textul procurei nu mentioneaza vre-un termen de expirare.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 19:10, 22 Ianuarie 2012
Pana la expirarea mandatului, daca intre timp nu se revoca procura si alte modalitati de incetare a mandatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Lauraromy90 Lauraromy90 Buna ziua!!Mama a decedat in urma cu 3 luni..in urma ei am ramas 4 surori si tatal.vrem sa facem dezbaterea mostenirii ,dar una dintre surori nu este in ... (vezi toată discuția)
Procura facuta in strainatate la consulat sau la notar public? ghitzarushul ghitzarushul As dori sa stiu daca procura facuta la cosulatul Romaniei in Franta este echivalenta cu procura facuta la un notar public (in Franta). Banuiesc ca cea facuta ... (vezi toată discuția)