avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu telefonia mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu telefonia mobila

Buna seara, am o problema cu telefonia mobila X si va rog frumos sa-mi dati cel mai bun sfat.
Am avut un abonament la telefonia X. In anul 2005 atuncea fiind clasa a IX-a, mi s-a furat telefonul, imediat in ziua respectiva am anuntat pe reprezentanti companiei care mi-au blocat cartela, dar nu si abonamentul sau eventual sa-l rezilieze.Toate bune si frumoase pana cand azi 24.01.2012 imi vine o scrisoare cum ca sunt datoare la telefonia X cu o suma de 1,774.44 Ron.
Tin sa specific ca am fost somata pana in 2007 dar nu lunar ca am de achitat abonamentul dar dupa 2007 a fost liniste si pace.
Si inca ceva... nu compania X trimite scrisoarea ci o alta firma care se ocupa cu recuperarea platilor.
Sunt speriata si in acelasi timp si nervoasa ca dupa atata amar de vreme si-au adus aminte de existenta mea si de datoriile pe care le am.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:33, 24 Ianuarie 2012
Cartela nu are legatura cu abonamentul. puteati solicita o alta cartela in locul celei furate. Daca nu va ma doreati o colaborare cu furnizorul respetiv, trebuia sa solicitati rezilierea contractului.
Dreptul lor de acere executarea silita a dvs, s-a prescris daca e asa cum ziceti.. ca v-au notificat pana in 200t si apoi pauza pana azi
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator

,,Dreptul lor de a cere executarea silita a dvs, s-a prescris'', puteti fi mai explicita, daca nu va deranjez

termenul general de prescriptie e de 3 ani, daca nu s-au deranjat sa va actioneze in judecata pt a obtine in final dreptul de a va executa silit, acum nu mai pot face asta
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante; furnizor telefonie mobila papickads papickads in urma cu 2 zile am primit o scrisoare de la [ editat] LTD,cum ca a preluat creeantele de la [editat], iar eu le sunt dator cu suma de 585lei , aceasta ... (vezi toată discuția)
Tarif internet exagerat firma de telefonie bogdan2014 bogdan2014 Buna seara. Am un abonament de telefonie la compania X, pentru care eu nu am solicitat niciodata decat servicii de voce, nu si de internet mobil. Asta deoarece ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)