avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

poprire cont

Buna ziua! Am tot cautat pe site un raspuns la problema mea si tot nu sunt lamurit, va rog sa ma ajutati. Am facut un credit pentru nevoi personale acum 5 ani de unde am luat 6000 de euro am platit un an dupa care nu am mai putut. Dupa un timp am am fost contactat de o firma de recuperari de doua ori dupa care nu s-a mai auzit nimic. Mentionez ca am avut si o descoperire de card dat tot de banca respectiva in acelasi timp cu creditul pe care de asemenea nu l-am mai putut plati si de la care imi tot vin instiintari ca am de platit toata suma retrasa de p acel card. Intrebarea mea este, acum dupa atata timp cat am fost somer (si nu am mai platit rata) am reusit sa ma angajez undeva si nu imi pot lua salariul decat pe card, daca imi fac un card la alta banca decat la cea care am facut imprumutul este posibil sa imi puna poprire p cont sau alte probleme? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: mickeysol , utilizator 21:28, 24 Ianuarie 2012
Poprirea se poate institui pe orice cont bancar ati avea, nu neaparat la banca respectiva. De asemena poprirea se poate face si prin obligarea angajatorului de a vira banii catre creditor, asta in situatia in care banii i-ati lua in mana nu pe card si in situatia in care ati avea contract de munca inregistrat. Din cate ati descris mai sus momentan nu s-a inceput procedura executarii silite a dumneavoastra.
bineinteles, poprirea se transmite la Toate bancile
Da asta am inteles dar daca au trecut 4 5 ani de la ultima plat si nu am fost chemat in istanta sau altceva nu s-a prescris datoria?

Am inteles ca dupa trei ani se sterge datoria sau ceva de genul cum ar putea sa_mi puna poprire si ce a-s putea sa fac in cazul asta? Poprirea se pune pe toata suma de pe cont?

Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prescris molitrix molitrix Buna ziua, In urma cu aproximativ 7 ani am contractat un imprumut bancar in valoare de 5000euro pentru o terta persoana iar respectiva de 4 ani nu a mai ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca s-a prescris o datorie? Andreea_Hulea Andreea_Hulea In 2006 am facut la banca unde mi se vira salariul o descoperire de cont in valoare de 1670 lei. Tot atunci banca mi-a facut o oferta si pt un card de ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie card de credit gicajuravle gicajuravle buna ziua am si eu o intrebare ,sint plecat din tara de 4 ani si am avut un card de credit,cred ca ai era ceva de platit pe el,nefiind de gasit in tara nu ... (vezi toată discuția)