avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Meditatiile interzise prin lege?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Meditatiile interzise prin lege?

Buna ziua,
As dori sa ma interesez daca meditatiile in particular sunt interzise prin lege ori daca profesorii sunt obligati sa-si declare veniturile obtinute prin meditatii? De asemenea as dori sa intreb daca exista vreo prevedere legala care sa precizeze sanctiuni pentru profesorii care nu declara meditatiile la fisc?
Va multumesc.
Mediatiile nu sunt interzise de lege dar sunteti obligat sa depuneti anual declaratia 200 in care sa declarati veniturile realizate si sa platiti un impozit de 16% din veniturile provenite din meditatii.

Nedeclararea veniturilor constituie infractiunea de Evaziune Fiscala si se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 8 ani si cu interzicerea unor drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meditatii interzise prin lege? pappzelma pappzelma Buna ziua, As dori sa ma interesez daca meditatiile in particular sunt interzise prin lege ori daca profesorii sunt obligati sa-si declare veniturile obtinute ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala katya24 katya24 Ce se intampla daca esti gasit cu evaziune fiscala dupa 3 ani de la neinregistrarea facturilor? Risti amenda sau inchisoare?...Si daca risti amenda?,,,care ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala? Nafets Nafets Se intampla uneori cand nu este curent ca in loc de bon fiscal sau factura sa dam un bilet cu produsul si suma cumparate de client, bilet ce il semnam dar nu ... (vezi toată discuția)