avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum este verificat un contract de colaborare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum este verificat un contract de colaborare?

vreau sa imi deskid un cont atasat unui card la o banca si imi cere adeverinta de venit.eu lucrez la o firma si am contract de colaborare.adeverinta nu cere tipul contractului daca e de munca sau de colaborare.ma gandesc daca imi semneaza adeverinta si cei de la banca o verifica si nu mi au inscris o la finante...eu ce fac?ce se poate intampla?tin sa mentionez ca acest contract e pe o perioada nedeterminata si inca valabil.cei de la banca verifica la finante?la sediu?deasemenea pe adeverinta tip nu cere un nr de tel al firmei.va rog mult daca puteti sa ma ajutati...
Cel mai recent răspuns: payn2224 , utilizator 04:08, 26 Ianuarie 2012
banca suna la firma si se intereseaza. nu ii intereseaza prea tare contributiile dvs la stat, insa nu este normal sa vi se solicite deloc aceasta adeverinta deoarece nu doriti sa faceti credit la banca (din ce am inteles)
da.de fapt e vorba despre o descoperire de card(overdraft).se mai schimba datele problemei acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descoperire de card ancafarcas ancafarcas Buna ziua as dorii sa va intreb daca sotul meu a lucrat la o companie pana luna trecuta si a avut card de salar cu un overdraft de 29000 lei din care a folosit ... (vezi toată discuția)
Overdraft! giulia82 giulia82 Buna ziua,am o nelamurire,am un overdraft la BankPost iar peste o luna patronul la care lucrez va inchide magazinul si voi intra in somaj,intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Card credit den71gr den71gr anul trecut in octombrie, am fost la banca sa-mi schimb cardul deoarece trecusera cei doi ani. Am schimbat cardul si am intrebat daca trebuie sa pun limita pe ... (vezi toată discuția)